Bybit Review: Cryptocurrency Derivatives Exchange

Een van de grootste problemen waarmee cryptohandelaren worden geconfronteerd, is het gebrek aan uitwisselingen die luisteren naar of geven om hun behoeften. Maar al te vaak gaat het meer om winst, waardoor veel handelaren gefrustreerd raken vanwege problemen als lage liquiditeit, trage zoekmachines en slechte klantenondersteuning..

Bybit, een snelgroeiende cryptocurrency-derivatenbeurs die al deze problemen wil oplossen. Laten we kijken. 

Bybit Overzicht 

Bybit is gevestigd in Singapore en werd gelanceerd in maart 2018. Op het netjes ontworpen platform kun je handelen in vier cryptocurrencies: BTC, ETH, XRP en EOS. Aanmelden duurt minder dan een minuut en u kunt direct beginnen met handelen nadat u geld op uw account heeft gestort.

Bybit is er trots op zijn diensten in meerdere talen aan te bieden. Het accepteert ook handelaren uit de meeste landen van de wereld, hoewel er enkele uitzonderingen zijn, waaronder de VS, vanwege nationale regelgeving. De centrale biedt deze functies:

  • Eeuwigdurende contracten: U kunt een futures-contract zonder vervaldatum aangaan op Bybit, zogeheten eeuwigdurende contracten. De prijzen worden berekend op basis van de laatst verhandelde prijs wanneer u ervoor kiest om een ​​contract te sluiten. 
  • Krachtige matching-engine: de beurs beschikt over een supersnelle engine voor het matchen van bestellingen die tot 100.000 transacties per seconde verwerkt. Ter vergelijking: PayPal verwerkt gemiddeld 193 transacties per seconde. EOS, een van de snelste blockchain-netwerken die er is, verwerkt 50.000 tps.
  • Beginnersvriendelijk handelsplatform: Het orderboek van Bybit is op maat gemaakt voor beginnende handelaren. Maar het bevat ook de tools die nodig zijn voor geavanceerde handel. Gebruikers kunnen het helpcentrumgedeelte bezoeken voor hulp. De USD fungeert als de basisvaluta voor veilige handel. 
  • Coin Swap-functie: Een van de nieuwste functies van Bybit is een muntwisselfunctie die helpt om de ene munt naar de andere te converteren (bijvoorbeeld BTC naar XRP) direct en tegen een vaste kleine vergoeding. Alles kan worden gedaan met slechts een paar klikken. 
  • Geavanceerde handelshulpmiddelen: Of u nu take-profit en stop loss-limieten wilt instellen of van indicatoren wilt wisselen, Bybit heeft alle configuratiefuncties die u nodig hebt. Het biedt ook grote liquiditeit om u te helpen gemakkelijk in cryptocurrency te handelen.
  • 100x hefboomwerking: Bybit biedt de standaard maximale hefboomwerking die wordt aangeboden door de beste handelsplatforms. U kunt de hefboomwerking ook op uw gemak instellen op 2X, 3X, 10X of 50 keer.
  • Mark Price: Bybit hanteert een geavanceerd markprijssysteem, wat betekent dat posities minder vatbaar zijn voor liquidatie dan op andere beurzen. 

bybitBron: Bybit

Handelen op Bybit: Claim een ​​welkomstbonus van $ 60

Bybit is ontworpen om handelaren een soepele, probleemloze ervaring te bieden, van het aanmeldingsproces tot geavanceerde handelsmethoden. Om te beginnen, moet u zich aanmelden met een e-mailadres of telefoonnummer en een wachtwoord. U ontvangt een zescijferige verificatiecode, en dat is alles. U hoeft uw naam of andere persoonlijke gegevens niet op te geven.

bybitBron: Bybit

Zodra u zich heeft aangemeld, kunt u tot $ 60 aan bonussen claimen. Er kan $ 10 worden geclaimd zonder enige aanbetaling, en nog eens $ 50 kan worden geclaimd als u aan de stortingsvereisten voldoet. Claim uw welkomstbonus hier

Afgezien van bonussen, kunt u beginnen met handelen door uw account te financieren met BTC, ETH, EOS of XRP. U kunt storten door het tabblad “activa” en “mijn activa” te openen. De stortingsfunctie is naast elk activum gemarkeerd en u kunt het portefeuilleadres kopiëren of een QR-code scannen.

Met geld op uw rekening, klikt u op “Start met handelen” en neemt u een marktpositie. Bybit toont u de waarde van uw cryptocurrency in USD in het handelsgedeelte. U kunt ook kiezen of u hefboomwerking en andere handelsinstrumenten wilt gebruiken, zoals we eerder vermeldden.  

Als u aanwezig bent op sociale media, kunt u overwegen om u aan te melden voor het partnerprogramma van Bybit. U kunt 30% commissie verdienen met verwijzingen en 10% commissie van subpartners. 

Bybit-handelskosten

De beurs brengt de volgende vergoedingen in rekening:

Bedrijfsmiddel Maximale hefboomwerking Market Maker (ontvangt 25% korting) Market Taker
BTC / USD 100x -0,025% 0,075%
ETH / USD 100x -0,025% 0,075%
EOS / USD 25x -0,025% 0,075%
XRP / USD 25x -0,025% 0,075%

Bybit geeft market makers een korting van 0,025% op de hoeveelheid geld die ze in de markt stoppen. Als u een markt maakt die $ 10.000 waard is terwijl Bitcoin $ 8.000 waard is, ontvangt u:

10.000 / 8.000 X -0,025% wat gelijk is aan -0,0003125 BTC. Het lijkt misschien een klein bedrag, maar op de lange termijn kan het oplopen tot behoorlijke hoeveelheden contant geld.

Voor de eeuwigdurende contracten van Bybit wordt een financieringsvergoeding gevraagd die varieert op basis van de activa die worden uitgewisseld. Voor BTC en ETH naar USD wordt 0,0278% in rekening gebracht. EOS wordt in rekening gebracht tegen 0,01%, terwijl XRP 0,0141% kost. Als het gaat om stortingen en opnames, hoeft u alleen mijnvergoedingen te betalen. Bybit brengt geen stortings- en opnamekosten in rekening, ongeacht het bedrag. 

Klantenservice

Bybit beweert luisterende en zorgzame crypto-uitwisseling te zijn, met het motto “we luisteren, we geven, we verbeteren”, en het biedt een verscheidenheid aan communicatiekanalen om die bewering te ondersteunen. U kunt contact opnemen met het ondersteuningsteam van het bedrijf via een livechatfunctie in de rechterbenedenhoek van de website.

Als alternatief kunt u Bybit een e-mail sturen op [e-mail beveiligd] Om hun transparantie te tonen, kunt u ook rechtstreeks praten met de CEO van het bedrijf op Twitter. Hij is dagelijks actief op het platform en zijn account is @ben_bybit. Andere sociale kanalen voor Bybit zijn onder meer Facebook, Twitter, Reddit, Telegram, Youtube, Medium, en Instagram.

Concluderen

Bybit is absoluut een beginnersvriendelijk crypto-handelsplatform. Het beschikt over een elegant ontworpen website met een handelsplatform dat alle essentiële handelshulpmiddelen bevat, en een uitgebreid helpcentrumgedeelte dat u alle antwoorden geeft die u nodig hebt om aan de slag te gaan. Een ander groot voordeel is hun 24/7 live chat met klantenservice, wat betekent dat je snel een antwoord kunt krijgen op elke vraag die je over het platform hebt. Het krijgt een duim omhoog van ons. 

Disclaimer De gepresenteerde inhoud kan de persoonlijke mening van de auteur bevatten en is onderhevig aan marktvoorwaarden. Doe uw marktonderzoek voordat u in cryptocurrencies investeert. De auteur of de publicatie is niet verantwoordelijk voor uw persoonlijk financieel verlies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me