Bètatesters gebruiken nu nieuws

Waar je deze CoinFi-update van augustus ook leest, we hopen dat je je goed voelt!

Voor ons is het zomer in Hong Kong. Met de brandende zon en een luchtvochtigheid van meer dan 80%, wordt het een beetje zweterig. Buiten voelt het alsof de hele stad in brand staat.

Gelukkig voelen we ons zo van binnen hier bij het CoinFi-team!

Dus wat hebben we gedaan en waarom zijn we zo gepompt?

Bètatesters gebruiken nu CoinFi News

Screen Shot 2018 07 27 om 13.31.37 uur

Na honderden uren van ons technische team en een hoop anticipatie van de CoinFi-gemeenschap, zijn we eind juli begonnen met het uitrollen van de gesloten bèta van CoinFi News..

Hoewel het product zich nog in een vroege bètatestfase bevindt, waren de reacties overweldigend positief en vertellen we ons dat we op de goede weg zijn.

We verzamelen cruciale gebruikersfeedback en doen diepgaande gebruikerstests die de productontwikkeling zullen blijven sturen, en we werken nog steeds hard aan het verbeteren van het product en het lanceren van nieuwe functies..

Hier is een korte tijdlijn van de gesloten bèta van CoinFi News tot nu toe:

  • 27 juli: Uitgebracht op CoinFi-ambassadeurs
  • 30-31 juli: Vrijgegeven aan de top 500 mensen die op onze wachtlijst voor gesloten bèta stonden
  • 6 augustus: wordt vrijgegeven voor gebruikers die op de witte lijst hebben gestaan ​​tijdens onze ICO

Als u al toegang heeft tot de gesloten bèta, raden we u ten zeerste aan log in op het platform en geef het een werveling. U kunt zowel de “Feedback” -link in het bovenste menu gebruiken, evenals de “Report a Bug” -knop rechtsonder op uw scherm om uw mening te geven..

U werkt rechtstreeks met het productteam om ons te helpen bij het bouwen van de perfecte tool om crypto-investeerders zoals u van dienst te zijn.

Dankzij de waardevolle feedback die al is verstrekt door onze bètatesters en gebruikerstesters, zijn we ervan overtuigd dat tegen de tijd dat we CoinFi News publiekelijk lanceren, dit de duidelijke nummer 1 keuze zal zijn voor beleggers die gelijke tred willen houden met de cryptomarkten..

Onthoud dat CoinFi News slechts de eerste is in een lange reeks functies die we dit jaar uitrollen.

Verdien een deel van de 10.000 COFI die we elke week weggeven!

Vorige maand hebben we de privé telegramgroep CoinFi Ambassadors gelanceerd. De groep telt momenteel meer dan 100 toegewijde leden en groeit snel.

Het doel van het Ambassador-programma is om de inspanningen van CoinFi-supporters te focussen, met als doel opwinding te verspreiden over de visie en het platform van CoinFi. Het is ook de eerste plaats waar het team komt voor productfeedback / -suggesties.

We hebben een pool van 500.000 COFI-tokens gereserveerd die ambassadeurs kunnen winnen door acties te ondernemen om de visie van CoinFi te verspreiden. Uit die pool hebben we elke week 10.000 COFI-tokens weggegeven.

Screen Shot 2018 08 01 om 1.51.14 uur

Als je wilt helpen het woord over CoinFi te verspreiden en COFI wilt winnen voor je inspanningen, dan kan dat Voeg hier toe hier om met ons mee te doen in de privé telegramgroep van CoinFi Ambassadors.

Hoe beïnvloedt Bitcoin een traditionele portefeuille??

We hebben onlangs een Bitcoin investeringscalculator om investeerders te laten zien hoe een traditionele aandelen- / obligatieportefeuille zou hebben gepresteerd (op een voor risico gecorrigeerde basis) met een kleine procentuele allocatie aan Bitcoin.

Schermafbeelding 2018 07 29 om 9.22.53 uur

Als u zich ooit heeft afgevraagd: “Hoeveel van mijn geld moet ik aan crypto besteden?”, Dan is de onderzoeksrapport we zorgvuldig hebben gemaakt onder de rekenmachine gaat in detail over het gebruik van deze handige tool en belicht enkele interessante scenario’s voor discussie.

Schermafbeelding 2018 07 29 om 9.24.10 uur

Het is natuurlijk niet verwonderlijk dat het toewijzen van een klein percentage van uw portefeuille aan Bitcoin de afgelopen jaren een positieve invloed op uw portefeuille zou hebben gehad..

Wat we echter echt fascinerend vonden aan onze backtesting, was de enorme impact die rebalancing heeft op het risicoprofiel van een Bitcoin-investering. Met rebalancing kunt u nog steeds veel van de voordelen behalen van een investering met een hoog potentieel ROI (maar zeer volatiel) zoals Bitcoin, met aanzienlijk minder risico.

Dus ga je gang en speel wat met de Bitcoin investeringscalculator om te zien hoe het toevoegen van een klein beetje Bitcoin aan uw portefeuille en het opnieuw in evenwicht brengen in het verleden zou hebben gepresteerd op een voor risico gecorrigeerde basis.

En als u het interessant vindt, vergeet dan niet om de cijfers met uw vrienden te delen (er is een handige deellink in de rekenmachine), vooral degenen die geen cryptoconverters zijn!

Onze strategie voor beursnoteringen wordt voortgezet

Hoewel het grootste deel van ons team zich heeft gericht op product en engineering, zijn we ook doorgegaan met het toewijzen van middelen aan bedrijfsontwikkeling.

Eind juni zijn we gestart met onze beursnoteringsstrategie met de lijst van Cobinhood. Op 11 juli, CoinFi breidt zijn bereik uit naar China met vermelding op FCoin Exchange.

Hoewel we niet kunnen beloven dat we elke maand op nieuwe beurzen worden vermeld, kunt u er zeker van zijn dat we onze beursnoteringsstrategie actief uitvoeren en dat we de komende maanden meer beursgerelateerd nieuws zullen hebben..

Ons doel met onze beursnoteringsstrategie is om zoveel mogelijk kopers blootstelling aan het COFI-token te geven, dus als we het token-hulpprogramma ontgrendelen dat we momenteel aan het bouwen zijn, zullen zoveel mogelijk gebruikers toegang hebben tot het CoinFi-ecosysteem..

De CoinFi-podcast

We zijn gelanceerd De CoinFi-podcast in juli als een manier om enkele van de cryptogesprekken die we op kantoor hebben te delen, terwijl we thought leadership opbouwen en contact maken met de CoinFi-gemeenschap.

We hoopten dat deze openhartige gesprekken die dagelijks op het CoinFi-kantoor plaatsvinden, inzichten en waarde zouden opleveren voor onze luisteraars, en op basis van uw reacties tot nu toe heeft dit zeker!

Screen Shot 2018 07 30 om 9.52.43 uur

Je kunt elke vrijdagochtend HKT een nieuwe aflevering verwachten. Onze podcast is beschikbaar op de volgende kanalen voor zowel iOS- als Android-gebruikers.

iTunes ​ Google Play ​ SoundCloud ​ Stitcher Radio

Als je onze podcast leuk vindt, willen we je graag als abonnee aantrekken.

We zouden het ook erg op prijs stellen als u even de tijd zou nemen om een ​​vijfsterrenrecensie achter te laten. Het zal ons helpen meer mensen te bereiken met de CoinFi-podcast en ons te helpen de CoinFi-gemeenschap te laten groeien.

We zijn natuurlijk altijd op zoek naar manieren om ons te verbeteren. Als je constructieve feedback hebt over hoe we de podcast kunnen verbeteren, aarzel dan niet om contact op te nemen door deze e-mail te beantwoorden.

We lezen ze allemaal en stellen uw constructieve feedback op prijs!

Het merk CoinFi laten groeien

Als onderdeel van onze hernieuwde focus om wat we hier bij CoinFi aan het bouwen zijn te delen met de rest van de cryptowereld, zetten we onszelf actief in om te delen, te verbinden en te leren.

Conferenties van juli 2018

Gedurende de maand juli was onze CEO Tim Tam in Taiwan, Korea, Hong Kong en Thailand voor blockchain-conferenties om zijn inzichten in de cryptomarkten te delen en de cryptowereld te laten zien welke impact CoinFi zal hebben in de crypto-handelsruimte..

Maandelijkse AMA met het CoinFi Core Team

We hebben talloze verzoeken ontvangen van de gemeenschap voor een AMA bij de oprichters en het kernteam.

Sinds januari hebben we ons hoofd er niet van gehouden om het bedrijf op te bouwen, maar naarmate ons team groeit en we meer producten gaan uitrollen, hebben we meer tijd kunnen besteden aan de gemeenschap, waar het echt thuishoort.

Vanaf deze maand voeren we elke maand een korte AMA uit op Reddit.

maandelijkse AMA

Dit is hoe het werkt:

Aan het begin van elke maand zetten we een Reddit-thread op. Als je een vraag hebt die je aan het CoinFi-kernteam wilt stellen, plaats deze dan in het opmerkingenveld.

U kunt meerdere vragen stellen. Scheid elke vraag in een andere opmerking. Na een week worden de 10 meest gestelde vragen beantwoord die de meeste stemmen van de community hebben gekregen.

Het is zo simpel!

August AMA is nu live en we reageren op 8 augustus 2018 HKT. Dus schiet je vragen over.

Laatste gedachten

Met het team van 18 fulltime CoinFiners en snel groeiend, wordt het onmogelijk om alles wat er bij CoinFi gebeurt in een maandelijkse update te stoppen.

Afgezien van CoinFi News hebben we niet eens de kans gehad om in te gaan op een update van de andere opwindende reeks producten die we hebben ontwikkeld.

Wees gerust, we gaan door met het ontwikkelen van de producten die in eerdere updates zijn genoemd en die op onze roadmap staan. Naarmate we dichter bij de release komen, zul je ook op die fronten meer updates zien.

Als je enthousiast bent over het momentum dat we hier bij CoinFi opbouwen, kom hallo zeggen tegen het team op telegram. We zijn er de hele tijd om vragen te beantwoorden en uw feedback te absorberen, vooral in de private Ambassadors-groep.

Ik hoop je daar te zien!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me