Trezor Model T

Benieuwd naar de Trezor Model T?

Vraagt ​​u zich af of het veiliger is dan de Trezor One?

Dan heb je geluk …

We zullen alles wat u moet weten over de Trezor Model T in deze uitgebreide recensie bespreken!

We hebben de Trezor Model T aan de ultieme test onderworpen om te zien of de tweede hardware-portemonnee van Satoshi Labs de premie van $ 100 ten opzichte van de Trezor One en concurrerende hardware-wallets van Ledger kan rechtvaardigen..

Voordelen

 • Wachtwoordzin ondersteuning
 • Betaalbaar
 • Open source
 • Kleuren touchscreen
 • Snel & Eenvoudige installatie
 • Multisig-ondersteuning

Nadelen

 • Multi-Sig alleen ondersteund via Electrum
 • Geen validatie van adreswijziging

Voordelen

Nadelen

 • Wachtwoordzin ondersteuning
 • Multi-Sig alleen ondersteund via Electrum
 • Betaalbaar
 • Geen validatie van adreswijziging
 • Open source
 • Kleuren touchscreen
 • Snel & Eenvoudige installatie
 • Multisig-ondersteuning

Wie zou een Trezor Model T moeten kopen?

 • Crypto-investeerders die a goede reputatie & veiligheid
 • Crypto-investeerders die willen ondersteuning voor meerdere valuta’s
 • Crypto-investeerders die een portemonnee met een touchscreen

Waarom een ​​hardwareportemonnee kopen?

Gouden bitcoin en computerchip

Om uw privésleutels veilig te houden, moeten ze in een koude opslag worden bewaard. Wat is koude opslag? Het is een methode om te voorkomen dat uw sleutels ooit in contact komen met internet, waar ze gemakkelijk (en op afstand) kunnen worden aangetast.

In het verleden hadden velen gebruikt papieren portemonnees om hun geld in de koelkast te bewaren, of erger nog: met warme portemonnees die voortdurend gevaar lopen.

Met de introductie van hardwareportefeuilles werd koude opslag een eenvoudige en ongecompliceerde manier om deze best practice te gebruiken.

Achtergrond

De naam Trezor komt uit de Tsjechische taal en betekent “veilig” of “kluis”.

Trezor is de productonderneming die is gebouwd op het werk van SatoshiLabs,de uitvinders van gepoolde Bitcoin-mijnbouw en de deterministische methode voor het genereren van portemonnees (BIP39​.

Trezors eerste hardware wallet werd in 2012 geprototypeerd en hun eerste product (de Trezor One) zag het levenslicht in 2014. De Model T, een duurder toestel, werd uitgebracht in 2019.

Model T Basics

Screenshot van trezor.io Trezor.io’s ondersteunde munten en tokens

De … gebruiken Hiërarchisch deterministisch (HD) protocol voor het maken en overdragen van sleutels (BIP32), ondersteunt de Model T opslag van meer dan 1000 cryptocurrencies. Het is de opvolger van de Trezor One en breidt de functieset en interface van dat apparaat uit voor een luxere ervaring.

De verschillen in prijs en functionaliteit tussen de Trezor One en Model T zijn redelijk vergelijkbaar met die tussen de Ledger Nano S en Nano X.

Prijs

De Model T is momenteel $ 159 USD en is inclusief gratis verzending binnen de Verenigde Staten. Het is geprijsd om te concurreren met de Nano X naast de functieset.

Bekijk hoe de Model T stapelt zich op tegen andere hardwareportefeuilles:

VERGELIJKING

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • SCHERM:
 • VRIJGELATEN: 2019
 • PRIJS: $ 119
 • BLUETOOTH:

KOOP NU LEES REVIEW Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • SCHERM:
 • VRIJGELATEN: 2016
 • PRIJS: $ 59

KOOP NU LEES REVIEW Trezor Model T

Trezor Model T

 • SCHERM:
 • VRIJGELATEN: 2018
 • PRIJS: $ 159
 • TOUCH SCREEN:

KOOP NU Trezor One

Trezor One

 • SCHERM:
 • VRIJGELATEN: 2013
 • PRIJS: $ 59

KOOP NU LEES REVIEW

Vergelijking met concurrenten

Hoewel het vergelijkbaar is met de functionaliteit van veel hardware wallet-apparaten, is het Model T onderscheidt zich op drie specifieke manieren.

Ten eerste is er een sleuf voor een SD-kaart, waardoor het de enige concurrent van de ColdCard is voor deze functie. Dit is inbegrepen om toekomstige gegevens- en bestandscodering te ondersteunen, een interessante invalshoek om zeker te zijn.

Screenshot van trezor.io Trezor Model T en MicroSD-kaart

Ten tweede is er de mogelijkheid om de Shamirs geheim delen methode om sleutels te splitsen om ze veilig te houden.

Screenshot van trezor.io Shanir Backup-methode voor Trezor Model t

Ten slotte is er het kleurentouchscreen.

Screenshot van trezor.io Trezor Model T – Technische specificaties

De Model T lijkt veel op de Ledger Nano X omdat het zowel een goed inleidend apparaat is voor nieuwkomers als voor gevorderde gebruikers. Het lijkt er echter op Trezor vermeden het opnemen van bluetooth-connectiviteit om het aanvalsoppervlak te beperken.

Bluetooth heeft door sommigen gezegd een veiligheid kwestie. Ondanks Ledger’s antwoord op die opmerkingen is het aan jou om te bepalen of gemak het extra risico waard is.

Koop een Trezor Model T

De doos openen

Voordat u een hardwareportemonnee instelt en gebruikt, is het belangrijk om de mogelijke risico’s op te merken die iemand zou kunnen nemen om een ​​achterdeur te creëren voordat deze u bereikt.

Doos met hardware-portemonnee

De Model T-verpakking bestaat uit een zwarte kartonnen doos die magnetisch gesloten wordt gehouden.

Wat zit er in een Trezor Model T-doos

Deze hoofddoos is bedekt met een witte, gedeeltelijke buitenhoes en heeft een serienummer en andere informatie.

Elke Trezor Model T-doos en -eenheid is voor de veiligheid geserialiseerd

Ook in de doos zit een handige magnetische apparaathouder met een sticker aan de achterkant, zodat u ervoor kunt kiezen om het apparaat ergens in de buurt van uw computer te monteren of ergens anders om te voorkomen dat u het misplaatst. Het houdt de Model T ook mooi beveiligd in de verpakking als u ervoor kiest om die te bewaren om hem in op te bergen.

Er is veel tijd en zorg gestoken in het ontwerp van de verpakking en Trezor nodigt u zelfs uit bekijk zijn geschiedenis.

Trezor Model T veiligheidshologram sticker Trezor Model T veiligheidshologram sticker

In tegenstelling tot de Trezor One zit er geen veiligheidssticker op de buitenverpakking.

In plaats daarvan heeft de Model T een beveiligingshologramsticker die de USB-C-ingang op het apparaat zelf bedekt.

Beveiligingssticker afgepeld van Trezor Model T

Opties zoals deze tonen de enorme gedachte die in de algehele presentatie is gestoken en spreken van een niveau van kwaliteit en verlangen om de consument van dienst te zijn.

Maak een back-up screenshot

Dit zorgt ervoor dat het apparaat veilig is aangekomen en is het eerste dat u tegenkomt op de webpagina met instellingen: https://trezor.io/start/

De doos bevat:

Screenshot van trezor.io Trezor Model T Inhoud van de doos

Trezor Model T-apparaat

USB-C-kabel (met Trezor-merk)

Lanyard, sleutelhanger & Stickers

Seed-back-upkaarten en apparaatinformatie

Apparaat beschrijving

De Model T is iets groter dan de Trezor One, mist externe knoppen en behoudt dezelfde ergonomische vorm. Het belangrijkste verschil is de schermgrootte en het kleurenscherm.

Screenshot van trezor.io Trezor.io’s homepage

De buitenbehuizing is volledig van kunststof en is niet geschikt voor gebruik buiten uw directe computeromgeving thuis. Dit wordt ook versterkt door het opzettelijk ontbreken van bluetooth-functionaliteit.

Trezor Model T

Trezor Model T Prijs $ 159 Compatibiliteit 64-bits desktopcomputer (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux) Scherm 240 x 240 pixels Connector USB Type-C-batterij Geen batterij vereist Afmetingen 64 mm x 39 mm x 10 mm Gewicht 22 g KOOP NU!

TREZOR ONE

TREZOR ONE Prijs $ 59 Compatibiliteit 64-bits desktopcomputer (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux) Scherm 128 x 64 pixels Connector USB Type Micro-B Batterij Geen batterij vereist Afmetingen 60 mm x 30 mm x 6 mm Gewicht 12 g KOOP NU!

De Model T maakt ook gebruik van een USB-C-verbinding die gemakkelijker te gebruiken is, hoewel het bij de eerste poging moeilijk was om in te voegen en het leek alsof deze zou kunnen breken. Na een aantal verbindingen was dit probleem echter verdwenen.

Veiligheid & Ontwerp

Trezor, en haar moederentiteit SatoshiLabs zijn pioniers in de ontwikkeling van koude opslag portemonnees. Na het ontwikkelen van belangrijke GIP’s en de eerste prototypes voor commerciële hardware, heeft de Model T put uit een erfenis van onberispelijke reputatie en vaardigheid.

Dit wordt ook weerspiegeld in hun website, die een geschiedenis bevat van eerdere beveiligingsproblemen en aanverwante zaken Github-activiteit.

PIN-beveiliging

De eerste beveiligingslaag voor uw portemonnee is de apparaat-PIN, die u eerst instelt.

Trezor T inschakelen

Op het display wordt een willekeurig 9×9 raster van cijfers 0-9 weergegeven telkens wanneer u wordt gevraagd om het apparaat te ontgrendelen. Haar sterk aangeraden om de volledige 9 cijfers te gebruiken mogelijk om het apparaat te vergrendelen.

De pincode wordt rechtstreeks op het touchscreen van de Model T ingevoerd, wat waarschijnlijk de meeste voorkeur heeft. Aan de andere kant zou je kunnen zeggen dat de knopgrootte een beetje klein is en mogelijk een bron van frustratie voor mensen met grotere vingertoppen.

Stel een pincode in

Het resultaat van een onjuiste pincode die wordt ingevoerd, is een vertraging van 2 seconden die bij elke poging wordt verdubbeld om te voorkomen dat uw pincode bruut wordt afgedwongen.

U krijgt 16 pogingen om in te loggen wanneer het onjuiste nummer is ingevoerd, wat een uitbreiding is van de methode die wordt gebruikt door de Trezor One. Na 16 pogingen veegt het apparaat zichzelf schoon.

Het apparaat blijft merkwaardig genoeg ontgrendeld totdat u het loskoppelt, maar er is ook een enkele klik op de knop “Apparaat vergeten”.

Recovery Seed Words

Voorafgaand aan het ontwikkelen hardware portefeuilles, SatoshiLabs introduceerde de back-upmethode van de 24-woord seed phrase (BIP32 HD wallet). De Model T is de tweede iteratie van hun werk aan hardwareportefeuilles.

Screenshot van trezor.io Trezor Model T – Recovery Seed Words

Nadat u het fysieke apparaat zelf hebt beveiligd met een pincode en uw apparaat een naam heeft gegeven, wordt u nu gevraagd om een ​​nieuwe portemonnee te maken of er een te importeren vanuit een back-up van een seed-zin.

Nadat de seed-zin is gemaakt, moet u deze rechtstreeks op het apparaat bevestigen.

Trezor T willekeurige Pin

Portefeuilles werden veel gemakkelijker te gebruiken na de introductie van de seed-frase-back-upmethode in BIP39. Bekijk onze blogbericht op deze ontwikkeling in detail.

Het gebruik van herkenbare woorden is een sterk vereenvoudigde methode om back-upinformatie te beheren, aangezien cryptografische nummers niet echt bedoeld zijn om rechtstreeks door mensenogen te worden verwerkt. Dit maakt opslag, back-up en herstel van portefeuilles veel eenvoudiger, wat belangrijk is bij succesvolle zelfbewaring.

Uw portemonnee herstellen nadat u uw Model T is gemakkelijk met het gebruik van de herstelwoorden.

Hoe u deze woorden beveiligt, is de echte test van de waarde van de seed-frase-methode.

Gebruik maken van een Billfodl een papieren back-up maken is een andere gemakkelijke stap om uw bitcoin veilig te houden.

Billfodl is de perfecte metgezel voor een Trezor Model T

Wees niet degene die $ 1.000.000 aan Bitcoin verliest nadat een brand of overstroming uw back-upzin onleesbaar maakt. Onthoud: uw veiligste gok is om ze op metaal op te slaan – niet op papier!

Koop een Billfodl

Wachtwoordzin ondersteuning

De Model T heeft de mogelijkheid om het “25ste zaadwoord” op te nemen. Officieel bekend als de wachtwoordzin, kan de gebruiker deze gebruiken om een ​​extra woord toe te voegen aan de 24 reservewoorden.

Hier zijn enkele redenen om er een te gebruiken:

1. Het voegt extra beveiliging toe aan de herstelzin voor het geval iemand uw back-up van 24 seed-woorden vindt.

Screenshot van trezor.io Trezor.io – Hoe een TREZOR-wachtwoordzin te gebruiken?

Het is essentieel om te weten dat iedereen met deze specifieke 24 woorden de mogelijkheid heeft om uw portemonnee te herstellen en het geld te verplaatsen. Als u een ander woord naar keuze toevoegt, wordt er effectief een wachtwoord aan de seed-zin toegevoegd!

2. Om een ​​”dummy-account” op het apparaat te implementeren dat een kleinere hoeveelheid geld bevat. Door dit te gebruiken, ontstaat een plausibele ontkenning van de “$ 5 Wrench Attack”.

Hoe een sleutelaanval van $ 5 werkt

$ 5 moersleutelaanval

De aanvallers zullen eerder vertrekken als ze alleen je dummy-account stelen. Het doel is hier om de aanval zo snel mogelijk te beëindigen en tegelijkertijd het merendeel van je geld in je bezit te houden.

Beveiliging met meerdere handtekeningen

Om uw beveiliging naar een nieuw niveau te tillen, kunt u met de Model T een scenario met meerdere handtekeningen opzetten waarbij uw ondertekening wordt opgesplitst tussen apparaten.

Hierdoor kan een portemonnee profiteren van geografische spreiding, waardoor opzettelijke diefstal veel minder haalbaar is. Fondsen kunnen eenvoudigweg niet worden verplaatst zonder het bezit van alle vereiste apparaten.

Functionaliteit toevoegen om dit uitsluitend te doen met de Trezor wallet / hardware combinatie is momenteel in ontwikkeling.

Shamir’s Sharing Secret Backup

Een uiterst unieke functie die alleen de Model T kan claimen is maak Shamirs geheime back-ups voor de startzin van uw portemonnee.

Via deze methode kan de back-upzin worden opgesplitst in “shares” die vervolgens op verschillende locaties worden beveiligd. Dit is vergelijkbaar met de functie voor meerdere handtekeningen, aangezien het uw back-upzin vrijgeeft van een “honingpot” die kan worden gestolen.

Wachtwoordbeheerder & SD-kaart

Een ander kenmerk dat exclusief is voor de Model T is de SD-kaartsleuf.

Hoewel dit momenteel geen enkele functionaliteit ondersteunt, kunt u uiteindelijk wachtwoorden opslaan en versleutelen met uw Trezor-apparaat, met behulp van hun browser plug-in.

Trezor Model T bevat ook een wachtwoordbeheerder

De kaart vervangt de huidige integratie met Google Drive en DropBox, waardoor uw back-ups alleen kunnen worden bewaard in plaats van een gecentraliseerde server..

De Trezor website merkt op “de kaart slaat uw herstelzaad of enige daarvan afgeleide privésleutels niet op.”

Apparaat set up & Activering

Genereer een nieuwe portemonnee Genereer een nieuwe portemonnee – Trezor-blog

Met behulp van een subdomein van het main Trezor website, Trezor portemonnees zijn toegankelijk door uw browser te koppelen met de Trezor-brug.

Dit is een goed compromis tussen Ledger’s speciale softwareapplicatie (Ledger Live) en de KeepKeyDe methode voor alleen extensie (of integratie met een account op de Shapeshift-website).

Alleen Bitcoin-firmware voor de Trezor-apparaten werd onlangs ook aangekondigd.

Of u nu een nieuwe portemonnee instelt of herstelt vanaf een back-up,een Billfodl zal uw zaadafdelingen beschermen tegen alle mogelijke vormen van catastrofe. Onthoud dat roestvrij staal onbetwiste voordelen behoudt ten opzichte van papier zoals het is ontworpen om lang mee te gaan.

Koop een Billfodl

Hoofd Portemonnee-interface

Beveiliging en functionaliteit zijn van het grootste belang, maar dat sluit geen enkele reden uit om aanvullende aanpassingen voor een apparaat aan te brengen. Zoals hardwareportefeuilles gaan, Trezor loopt duidelijk voorop als het gaat om optimalisaties en instellingen.

Trezor Model T homescreen afbeelding opties

Accounts kunnen worden hernoemd, notities en labels kunnen worden opgeslagen met DropBox-integratie en aangepaste startschermen zijn of zelfs je eigen afbeelding ontwerpen de afbeelding van het startscherm zijn beschikbare opties.

Er zijn ook handige links boven de portemonnee die u naar de duizelingwekkende hoeveelheid informatie op de Trezor website en blog. Support-service kan hier ook worden aangevraagd.

Zelfs voor degenen die geen Trezor-apparaat hebben, is het educatieve hulpmiddel hier handig en gemakkelijk te navigeren.

Uitwisseling

De portemonnee-interface bevat een tabblad voor het direct verhandelen van Bitcoin voor andere cryptocurrencies van een uitwisseling.

De handel neemt de vorm aan van de interface in “swap” -stijl, meer dan een volwaardige handelsomgeving met prijsgrafieken, limietorders, enz..

op apparaat crypto exchange

Terwijl de transacties enigszins kunnen worden verfijnd door het bedrag en transactiekosten grootte ze zijn min of meer afhankelijk van wat de beschikbare beurzen te bieden hebben.

In alle gevallen tijdens de evaluatie hiervan waren Changelly en CoinSwitch de enige derde partijen die beschikbare aanbiedingen hadden, dus deze functie lijkt redelijk beperkt in omvang.

Portemonnees & Accounts

Trezor portemonnee info Portemonnee tabbladen presentatie op Trezor.io

De Trezor portemonnee is geordend op apparaat, account en adres. De visuele lay-out is aantrekkelijk en zeer functioneel.

Gebruikers kunnen hier nieuwe accounts aanmaken of pre-Segwit-accounts importeren of een aangepaste server kiezen. De portemonnee kan ook holdings weergeven in elk van de 32 momenteel ondersteunde fiat-tegenwaarden.

Transacties

Screenshot van trezor.io Trezor.io’s homepage

In tegenstelling tot andere concurrerende apparaten, is de Model T zal met plezier nieuwe ontvangende adressen genereren, zo vaak u maar wilt. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat u een adres niet opnieuw gebruikt, wat slecht is voor uw privacy en het netwerk in het algemeen.

Een nieuw ontvangstadres wordt visueel bevestigd op het apparaat nadat u het in de portefeuille heeft aangemaakt. U heeft ook de mogelijkheid om een ​​QR-code te genereren die zowel op het apparaat zelf als in de portefeuilleweergave in uw browser wordt weergegeven.

Transactiebundeling is ook beschikbaar.

Screenshot van trezor.io Trezor.io’s homepage

De flexibiliteit over hoe uw transactie is opgebouwd, is ook behoorlijk opmerkelijk. Het is niet alleen mogelijk om te kiezen uit een reeks prioriteiten, er kunnen ook specifieke sat / byte-verhoudingen worden gedefinieerd door de gebruiker.

Elke selectie geeft een geschatte tijd voor bevestiging op basis van de toestand van de mempool op dat moment.

Selecteer transactieprioriteit op een Trezor Model T

Ten slotte is het ondertekenen en verifiëren van berichten mogelijk binnen de Trezor-portemonnee. De Model T onderscheidt zich in dit opzicht als een zeer capabel product in vergelijking met de Grootboek en KeepKey apparaten.

Ondertekenen van berichten op een Trezor Model T

Accountsaldo & Geschiedenis

Screenshot van trezor.io Gebruikershandleiding: transactiegegevens

De geschiedenis van elk account kan worden geëxporteerd in CSV- of PDF-indeling en geeft de datum, tijd, transactie-ID en type, adres, waarde, transactietotaal en saldo aan.

Deze zijn accountspecifiek in plaats van elke account in één rapport te combineren.

Koop een Trezor Model T

Ondersteunde munten

Screenshot van trezor.io winkel.trezor.io

De Model T ondersteunt native een duizelingwekkende reeks munten, meer dan 1.000 in feite. Terwijl je de KeepKey, je zult het moeten onderzoeken deze pagina om te zien hoe goed het presteert in vergelijking met Ledger’s portemonnees en contrasten met de Trezor One.

Hier vindt u ook op welke portefeuilles van derden u kunt aansluiten. De lay-out en het gebruiksgemak op deze pagina zijn ongeëvenaard.

Naast Bitcoin is het Model T ondersteunt ook:

 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Ketting (USDT)
 • Stellair
 • STREEPJE
 • Meer dan 1.000 meer

Hardware & Compatibiliteit met besturingssystemen

Trezor’s Model T kan worden gebruikt met de meest populaire besturingssystemen, namelijk Linux, OSX en Windows.

 • Android

 • OS X

 • ramen

 • Linux

Het scherm

Trezor Model T Trezor Model T

Zonder scherm is een hardware wallet volkomen nutteloos. Dit komt omdat om sleutels goed te beheren en transacties offline te ondertekenen, u een extra interface (het scherm) heeft niet verbonden met internet is vereist.

Het op deze manier verifiëren van uw adres is een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat uw transactie wordt voltooid zoals u van plan bent.

De Model T wint van de KeepKey’S, de Nano S en Nano X vanwege het formaat, het kleurendisplay en touchscreen-mogelijkheid.

De Trezor Model T privé gebruiken

Een andere hoogbeveiligde optie die de Model T mogelijk maakt, is als een strikt tekenapparaat. Bij gebruik in combinatie met uw eigen node (waar uw transactie wordt aangemaakt), kunt u de parameters nauwkeuriger beheren om de anonimiteit te optimaliseren.

Terwijl u ook transacties kunt ondertekenen die zijn gemaakt met de Electrum persoonlijke server,er zijn mogelijke beveiligingslekken daarbij.

VERGELIJKING

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • SCHERM:
 • VRIJGELATEN: 2019
 • PRIJS: $ 119
 • BLUETOOTH:

KOOP NU LEES REVIEW Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • SCHERM:
 • VRIJGELATEN: 2016
 • PRIJS: $ 59

KOOP NU LEES REVIEW Trezor Model T

Trezor Model T

 • SCHERM:
 • VRIJGELATEN: 2018
 • PRIJS: $ 159
 • TOUCH SCREEN:

KOOP NU Trezor One

Trezor One

 • SCHERM:
 • VRIJGELATEN: 2013
 • PRIJS: $ 59

KOOP NU LEES REVIEW

Overzicht

De Trezor Model T is een opmerkelijke stap voorwaarts ten opzichte van de toch al uitstekende Trezor One. Hoewel de prijs aanzienlijk hoger is, rechtvaardigen de opname van verschillende andere soorten functionaliteit en aankomende functies de toename en maken deze keuze een no-brainer voor gemiddelde en gevorderde bitcoiners..

Met de grote reputatie van SatoshiLabs achter de Trezor merk, hun ongelooflijk informatierijke website en wiki (die gebruikers uitnodigen om zich over te geven aan zelfstudie) en een goed ontworpen portemonnee-interface, er is gewoon geen beter apparaat.

Door een Billfodl toe te voegen als aanvulling op uw Model T, u bent mijlenver verder gegaan dan degenen die hun geld op een beurs hebben opgeslagen. Met zowel je herstel-seed-woorden als ondertekeningsrechten bij lockdown, slaap je ‘s nachts en HODL vreedzaam de hele dag door.

Voordelen

 • Wachtwoordzin ondersteuning
 • Betaalbaar
 • Open source
 • Kleuren touchscreen
 • Snel & Eenvoudige installatie
 • Multisig-ondersteuning

Nadelen

 • Multi-Sig alleen ondersteund via Electrum
 • Geen validatie van adreswijziging

Voordelen

Nadelen

 • Wachtwoordzin ondersteuning
 • Multi-Sig alleen ondersteund via Electrum
 • Betaalbaar
 • Geen validatie van adreswijziging
 • Open source
 • Kleuren touchscreen
 • Snel & Eenvoudige installatie
 • Multisig-ondersteuning

Beoordeling: 8.8 / 10

Eindoordeel

Onze beoordeling

8.8

Koop nu

De Trezor Model T is een enorme upgrade ten opzichte van zijn voorganger, de Trezor One. Of het nu gaat om het verbeterde kleurenaanraakscherm of de geweldige navigatie, we kunnen deze portemonnee niet genoeg aanbevelen.

De prijs is voor sommigen misschien een knelpunt ($ 159, het is niet goedkoop), maar ik denk dat de meesten de extra kosten de toegangskosten waard zullen vinden. Deze portemonnee is zo leuk om te gebruiken, en ik denk dat elke cryptohodler het aan zichzelf verschuldigd is om het beste te gebruiken als het gaat om het veilig opbergen van zijn of haar munten

We geven de Trezor Model T een score van 8,8 op 10!

FAQ

Is Trezor Model T veilig?

Als een zeer gemotiveerde en zeer bekwame aanvaller uw Trezor Model T fysiek zou bemachtigen, zijn uw munten mogelijk niet veilig. Deze aanval is echter nooit buiten een laboratorium uitgevoerd, dus de dreiging is klein. In bijna alle gevallen zal een Trezor Model T uw munten zeer veilig bewaren.

Is het veilig om trezor op Amazon te kopen??

Het is over het algemeen een goede gewoonte om trezor-apparaten alleen bij trezor of hun geautoriseerde wederverkopers te kopen. Wanneer je bij Amazon koopt, weet je eigenlijk niet van wie je koopt, en je zou een geknoeid kunnen krijgen met Trezor met achterdeurtjes in het apparaat om je munten te stelen.

Wat gebeurt er als u uw Trezor kwijtraakt?

Als u uw Trezor verliest, hoeft u (hoogstwaarschijnlijk) niets te vrezen. Toen u uw Trezor instelde, kreeg u een zin van 24 woorden. Hiermee kunt u uw portemonnee herstellen als u de Trezor ooit kwijtraakt of als deze wordt vernietigd of gestolen. Als iemand je Trezor vindt, is het onwaarschijnlijk dat ze je munten kunnen krijgen, tenzij ze erg bekwaam zijn en veel tijd hebben voordat je je munten naar een nieuwe portemonnee verplaatst..

Wat beter is – Trezor of Ledger?

Ledger is veiliger als uw portemonnee wordt gevonden, de Trezor heeft echter geen bluetooth, wat het risico op een externe aanval op uw apparaat verkleint. De Trezor heeft ook meer functies en een beter scherm als je dat doet met de Model T.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me