De beste Bitcoin Futures-uitwisselingen van 2018

Contents

Beste Bitcoin Futures-uitwisselingen

Crypto’s

Vergoedingen

 • .025% korting op maker; .075% afnemer

Doelmarkt

 • Wereldwijd, VS niet geaccepteerd

Valuta’s

 • Alleen Crypto

Storting

 • Alleen Crypto

Bybit biedt bijna de hoogste marktliquiditeit in BTC-, ETH-, XOS- en XRP-markten. Stort in een van deze crypto’s en handel direct en anoniem – en ontvang tot $ 90 aan gratis handelskapitaal terwijl u bezig bent. Benut tot 100: 1 in al deze markten.

Er zijn geen vervaldatums bij Bybit, ze gebruiken een eeuwigdurend swap-instrument dat de spotmarkt volgt.

BitMEX

BitMEX heeft een handelsplatform voor cryptoderivaten ontwikkeld dat hefbomen tot 100: 1 ondersteunt. Hoogste handelsvolume op de markt. Ontvang een exclusieve korting van 10%.

 • Ontpopte zich qua volume als topbeurs voor futures op de markt
 • tot 100x hefboomwerking op een half dozijn producten
 • stort bitcoin en handel direct en anoniem

Crypto’s

Vergoedingen

 • Maker: -025%; Taker: .075%

Valuta’s

 • Alleen Crypto

Storting

 • Alleen Crypto

Bitmex is de meest populaire bitcoin- en cryptocurrency-futuresbeurs op de markt. Bitmex biedt enorme handelsvolumes (vaak meer dan $ 2 miljard per periode van 24 uur), zeer lage kosten, talloze cryptocurrency-paren en onmiddellijke, anonieme registratie en (bijna) onmiddellijke storting. Alle handel is onderpand en verrekend in bitcoin, en alle crypto’s worden geprijsd tegen bitcoin, niet tegen fiat.

Bitmex biedt de hoogste hefboomwerking op de markt, waarbij de bitcoin-spot en futures tot 100X voor uw gokkers mogelijk maken. Natuurlijk is de hefboomwerking instelbaar van 1-100, dus stel deze in waar comfortabel. De onderliggende index is momenteel gebaseerd op een 50/50 verdeling tussen coinbase en bitstamp, en er wordt elke drie uur een financieringspercentage betaald van longposities naar shortposities of vice versa om de derivatenprijs weer in lijn te brengen met de index..  

Bitmex biedt uitstekende, westers georiënteerde ondersteuning via e-mail of trollbox (die vermakelijk en relatief braaf en goed opgeleid kan zijn) en draagt ​​bij aan onderzoek van zeer hoge kwaliteit naar de markt. We bevelen Bitmex van harte aan, niet alleen omdat het de beste crypto-futuresbeurs op de markt is, maar omdat ze een voorbeeld zijn van een positieve kracht in de crypto-gemeenschap. Bitmex is gericht op niet-Amerikaanse klanten en zij raden het gebruik van VPN af.  

Open nu uw account en bespaar 10% op uw handelskosten. Wil meer weten? Bekijk onze Bitmex Review.    

OKCoin

OKCoin biedt een van de beste futuresbeurzen op de markt, maar wordt consequent getagd als het manipuleren van hun futuresmarkten en het opblazen van hun handelsgegevens.

 • De belangrijkste futuresbeurs op de Aziatische markten
 • tot 20x hefboomwerking op 3 verschillende crypto’s
 • Een beetje uitgedaagd op het gebied van ondersteuning

Crypto’s

Vergoedingen

 • Taker: 0,2%; Maker: 0,0%

Doelmarkt

 • Globaal

Valuta’s

 • Amerikaanse Dollar

Storting

 • Bankoverschrijving

Op nummer twee komt OKEX binnen, wat, hoewel een groot deel achter Bitmex in ons boek, de tweede en laatste bitcoin-futuresbeurs in het hoogste echelon is. Na OKEX is er een grote daling naar nummer drie.

Dus wat is er goed? Misschien is het beste argument om OKEX boven Bitmex te kiezen, dat de toekomstige markt van elk token wordt gedekt en verrekend in dat token in plaats van in bitcoin. Voor degenen die niet-bitcoin crypto-activa willen hedgen, is dit misschien een handiger mechanisme. En u zult geen enkele andere beurs vinden die hogere volumes biedt in deze alternatieve activa. En het volume van bitcoin-futures, hoewel nu overtroffen door bitmex, steekt met kop en schouders boven alle anderen op de markt uit.

Aan de andere kant heeft OKEX niet langer een superieure liquiditeit ten opzichte van Bitmex, dus er is weinig reden om te lijden onder het accountverificatieproces. OKEX is een wereldwijde beurs, maar in hoge mate een Oost-Aziatisch product. Als u specifiek problemen heeft met verificatie, of met uw account in het algemeen, gaat de klantenondersteuning op zijn zachtst gezegd een beetje verloren in de vertaling.   

Het beste van de rest

Deribit is het Top Options Platform, heeft ook Decent Futures Exchange

Deribit

Deribit is het eerste en grootste handelsplatform voor opties in bitcoin, met een solide bitcoin-futures- en spotmarktaanbod. Amerikaanse handelaren zijn welkom.

 • Amerikaanse handelaren worden hartelijk geaccepteerd
 • Deribit heeft het meest robuuste optieplatform op de markt
 • Moet handelsvolumes vergroten om te concurreren met Bitmex

Crypto’s

Vergoedingen

 • Maker: -.02% Taker: .05%. Opties.04%.

Doelmarkt

 • Wereldwijd, VS niet geaccepteerd

Valuta’s

 • Alleen Crypto

Storting

 • Alleen Crypto

Het grote punt in het voordeel van Deribit is dat ze Amerikaanse klanten toestaan ​​Bitcoin Futures te verhandelen, zodat je niet hoeft te zweten met een VPN. Deribit heeft een heel mooi product en is de beste beurs om een ​​optiemarkt aan te bieden. Ze beginnen een reëel volume aan te nemen en als de markt volwassen is, zal de deribit zich in een zeer interessante positie bevinden.

En dit is het probleem met Deribit – het heeft gewoon nog niet het volume van BitMex of OKEX. Er is daar echter enige actie te ondernemen, de kosten zijn laag en de spreads zijn niet half slecht. Als u een Amerikaanse handelaar bent die op uw hoede bent voor het gebruik van een VPN, wilt u dan proberen om bitcoin-opties te proberen. Deribit is de moeite van het bekijken waard.  

Cryptofaciliteiten

CryptoFacilities

Cryptofacilities biedt bitcoin-, ethereum- en ripple-futurescontracten met hefboomeffecten tot 50: 1, op een platform dat is goedgekeurd door de Britse Financial Conduct Authority

Crypto’s

Vergoedingen

 • Maker: 0; Taker: zo laag als 0008

Doelmarkt

 • Globaal

Valuta’s

 • Alleen Crypto

Storting

 • Alleen Crypto

Cryptofacilities is gelicentieerd en gereguleerd door de FCA in het VK, wat voor sommige handelaren behoorlijk aantrekkelijk kan zijn. Die handelaren zullen het echter moeilijk hebben om daadwerkelijk te handelen, dankzij de minuscule volumes van Cryptofacilities. Het lijkt erop dat de FCA-invalshoek wordt gebruikt om institutioneel geld aan te trekken – als die strategie niet werkt, is Cryptofacilities gedoemd omdat ze niet het benodigde volume hebben opgebouwd.

Een recent herontwerp gaf het product een veel mooier gezicht en het handelsplatform en de logica zijn allemaal meer dan voldoende. Om de een of andere reden zijn handelaren echter gewoon niet massaal naar cryptovaluta gegaan, en in tegenstelling tot Deribit accepteren ze geen Amerikaanse klanten, wat het soort pronken met regelgeving dat in hun voordeel zou kunnen werken, beperkt..

Een pluspunt voor het platform zijn hun Ripple-markten. Ripple-transacties tegen USD of BTC kunnen worden onderpand in XRP zelf, wat erg aantrekkelijk kan zijn voor de handelaren die aan boord van de Ripple-trein zijn gesprongen terwijl deze naar de maan schoot (gemist en weer in een baan om de aarde kwam). Hoewel lang niet het liquiditeitsniveau van de Bitmex XRP-markt, mag daar alleen bitcoin worden gebruikt om te handelen. Dus een onderscheid dat voor sommigen waardevol kan zijn.

De beste Bitcoin Futures-beurzen die actief zijn in de VS.

De onderstaande Amerikaanse beurzen bieden handel in bitcoin-futures met onderpand in USD. Deze uitwisselingen hebben allemaal een welverdiende reputatie voor uitmuntendheid in de VS, maar hun bitcoin-futurescontracten zijn naar onze mening om een ​​aantal redenen inferieur aan de hierboven beschreven producten met onderpand van bitcoin. In het bijzonder zijn de hefboomwerking, handelsuren en margevereisten allemaal onbetaalbaar beperkt voor alle behalve institutionele beleggers of vermogende particulieren. Voor degenen onder ons die geen hoog nettovermogen hebben of willen handelen met een marge van meer dan ~ 50%, raden we aan om met een van de bovenstaande beurzen te gaan.

Tradestation

Tradestation

Tradestation biedt toegang tot zowel CME- als CBOE-termijncontracten, met relatief lage margevereisten en vergoedingen.

Crypto’s

Vergoedingen

 • $ 1,50

Doelmarkt

 • Verenigde Staten

Valuta’s

 • Amerikaanse Dollar

Storting

 • Bankoverschrijving, ACH, debetkaart

Van de grote Amerikaanse online brokerages die bitcoin futures-contracten aanbieden, is Tradestation de beste in de show. Dus waarom blijft het achter bij letterlijk elke bitcoin-only futures-uitwisseling? Simpelweg vanwege de wenkbrauwverhogende hoge marge-eisen. U moet 66% van de nominale waarde van uw positie naar beneden halen, wat in onze ietwat onwetende mening een beetje het doel van een futurescontract verslaat..  

Als u een relatief vermogende persoon bent die in de Verenigde Staten woont en blootstelling aan bitcoin wilt zonder de moeite te nemen om het onderliggende instrument te kopen, kan dit iets voor u zijn. Als u over de margevereisten heen kunt komen, biedt TradeStation toegang tot zowel de CME- als CBOE-markten op hun vlaggenschipplatform, en met de laagste tarieven op de markt om op te starten.

Ameritrade

Ameritrade

Handelaren kunnen nu bitcoin verhandelen op het legendarische ThinkorSwim-handelsplatform en profiteren van het ongeëvenaarde onderzoek, analysehulpmiddelen en klantenondersteuning die Ameritrade te bieden heeft..

Crypto’s

Vergoedingen

 • $ 2,50

Doelmarkt

 • Verenigde Staten

Valuta’s

 • Amerikaanse Dollar

Storting

 • Bankoverschrijving, ACH

Ameritrade zou TradeStation kunnen overtreffen, behalve dat ze alleen CBOE-contracten aanbieden. We zouden persoonlijk CBOE verhandelen, aangezien het contract slechts één bitcoin waard is ten opzichte van de vijf van CME, wat betekent dat uw positie een stuk kleiner kan zijn. (Hoewel we de gemengde indexprijzen van CME sterk verkiezen boven CBOE’s, die om een ​​onbekende reden alleen Gemini gebruiken). Dit voordeel wordt enigszins gecompenseerd door de vereiste minimale accountgrootte van $ 25.000 om bitcoin te verhandelen, wat hoger is dan die van de concurrentie. Als u echter al een handelsaccount heeft, is de kans groot dat u dat minimum al hebt gedekt.

En als u dat minimum hebt gedekt en prima CBOE-contracten verhandelt, kunt u dat doen via het geweldige thinkorswim-platform van Ameritrade, waarvan algemeen wordt aangenomen dat het een van de topproducten op de markt is. (Tradestation is ook geweldig). Het vergoedingsverschil tussen Ameritrade en Tradestation is ook verwaarloosbaar – een extra 0,75c een contract op Ameritrade – en de margevereiste is hetzelfde

E-handel

e * handel

Het Amerikaanse Behemoth heeft in USD afgewikkelde bitcoin-futurescontracten opengesteld voor klanten op het uitstekende handelsplatform van Optionshouse.

 • Handel in zowel CME- als CBOE-contracten
 • 80% marge vereist
 • Handel met onderpand in USD

Crypto’s

Vergoedingen

 • $ 2,50

Doelmarkt

 • Verenigde Staten

Valuta’s

 • Amerikaanse Dollar

Storting

 • Bankoverschrijving, ACH, Check

e-Trade richt zich op de massamarkt en heeft een enorm aantal handelaren. Hoeveel mensen een marge van 80% op nominale bitcoin-futurescontracten zullen neerzetten, valt nog te bezien, maar degenen die dat wel doen, kunnen kiezen uit CME- of CBOE-contracten. De vergoeding daalt een beetje aan de zware kant in vergelijking met onze vorige twee beoordelingen – $ 2,50 in plaats van $ 2,25 en $ 1,50 – maar tenzij we iets missen, lijkt dit volkomen te verwaarlozen op contracten met een marge van 80% met een waarde tussen 1 en 5 bitcoin.

Als u de marge van 80% over het hoofd zou zien, krijgt u toegang tot zowel CME- als CBOE-markten, en e-handel is een geweldig algemeen product. Voor degenen die al een account hebben. Voor degenen die op zoek zijn naar een nieuw bitcoin futures-huis – en een huis dat transacties met USD onderpand in een gereguleerd formaat mogelijk maakt – vinden we het moeilijk om goede redenen te bedenken om etrade boven Tradestation te kiezen om eerlijk te zijn.

Interactieve makelaars

Interactieve makelaars

Handel hoe dan ook lang, shorts hebben gekke margevereisten. Als u echter op zoek bent naar lange contracten, is hun margevereiste van 50% de beste op de markt.

 • 50% margevereisten op longs
 • korte marge maakt ze niet verhandelbaar
 • vergoedingen een beetje hoger dan de concurrentie

Crypto’s

Vergoedingen

 • $ 5 op CBOE, $ 10 op CME

Doelmarkt

 • Globaal

Valuta’s

 • USD, EUR, GBP, AUD, CAD

Storting

 • Bankoverschrijving, ACH, BPay, EFT, Check

Interactive Brokers lijkt met tegenzin bitcoin-futures te integreren. Het is er een van – ja prima, we bieden het wel aan, maar echt, wil je dit ding ECHT verhandelen?  

Aan de positieve kant kunnen longs posities openen met een marge van 50%, wat veel beter is dan de rest van de Amerikaanse brokerages. Korte broeken moeten echter een enorme extra marge bieden – wat betekent dat u meer dan de nominale waarde moet beheren om een ​​shortpositie te openen. Dat slaat nergens op vanuit het perspectief van een handelaar. Bovendien zijn de vergoedingen veel hoger dan de rest van de markt, namelijk $ 10 voor een CME-contract, $ 5 voor een CBOE-contract, hoewel dit alle extra kosten omvat. (ze maken het verschil niet goed).  

Dus ik denk dat als u long wilt, Interactive Brokers een goede optie is – maar als u short wilt gaan of uw posities wilt hedgen, kijk dan ergens anders.

Meer over Bitcoin Futures

Bitcoin Futures worden verhandeld tussen marktdeelnemers

Bitcoin-futures worden verhandeld tussen marktdeelnemers, waardoor elk theoretisch belangenconflict tussen de handelaar en de beurs wordt weggenomen. Futures zullen uiteindelijk vervallen en worden verrekend tegen een prijs die wordt bepaald door een index die doorgaans transparant en eerlijk is verkregen; prijzen worden niet bepaald door de makelaardij, waardoor elk potentieel voor prijsmanipulatie wordt weggenomen.

Bitcoin-futures zijn goedkoop om te verhandelen

De commissies zijn extreem laag; BitMex, die naar onze mening de lat legt voor de handel in bitcoin-futures, ziet volledig af van vergoedingen voor makers of biedt zelfs een korting op vergoedingen. Als u bijvoorbeeld als nemer een 10 bitcoin-futures-contract koopt, betaalt u 0075 bitcoin, terwijl een maker een derde daarvan als korting ontvangt..

Aangezien futures-contracten letterlijk een aanbetaling zijn bij uitgestelde levering van een actief, hoeven handelaren geen enkele financieringspremie of rentetarief te betalen. Dit is een duidelijk verschil met CFD’s of standaardmargerekeningen.

Bitcoin-afdekking

Futurescontracten kunnen worden gebruikt om het risico van overmatige blootstelling te verkleinen. Er is een aanzienlijke klasse van handelaren en early adopters die een onevenredig percentage van hun totale rijkdom in bitcoin hebben vergaard. Afdekkingsstrategieën op korte termijn tegen volatiliteit en neerwaartse trends maken een actiever beheer van dat vermogen mogelijk. Bitcoin-futures (en opties natuurlijk, die we in een volgend artikel zullen bespreken) maken deze hedging mogelijk zonder dat bitcoin daadwerkelijk moet worden geliquideerd en fiat moet worden gekocht.

Misschien maakt een aanstaande fundamentele gebeurtenis de markt bang, of herkent u technische patronen die aan een neergang voorafgaan; short gaan op een futurescontract zal de impact op de fiatwaarde van uw posities verzachten. Hoge hefboomwerking maakt onevenredige uitbetalingen mogelijk als de markt inderdaad daalt, met als bijkomend voordeel dat u het grootste deel van uw munt veilig in de trezor kunt houden.

Bitcoin Futures-arbitrage

In een normale markt worden futures-contracten geprijsd tegen een premie ten opzichte van de spotprijs, waarbij het verschil in de loop van de tijd afneemt naarmate de afwikkelingsdatum nadert. Om een ​​hoop futures-jargon toe te voegen, dit afnemende verschil tussen de spotprijs en de futuresprijs wordt de basis genoemd, deze normale marktomstandigheid wordt contango genoemd, en wanneer de spot- en contractprijzen samenkomen, wat ze altijd moeten doen bij de afwikkeling, dit wordt convergentie genoemd.

Laten we aannemen dat u 10 bitcoin koopt voor $ 4.000. Tegelijkertijd opent u een positie met een shortpositie van het equivalent van 10 bitcoin in futurescontracten, die worden verhandeld tegen een premie van 5%, of $ 4200. U hebt dat voordeel van 5% vastgehouden, omdat u bitcoin kocht voor $ 4.000 en een overeenkomst hebt gesloten om het in de toekomst te verkopen voor $ 4.200, terwijl u zich tegelijkertijd indekt tegen downswings die van invloed kunnen zijn op uw aandeel. Natuurlijk is de opwaartse winst beperkt tot die 5%, maar als u een rally voelt, kunt u uw toekomstige positie liquideren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me