Een interview met Yoda (Jude) G Regev, oprichter van Jointer

Yoda (Jude) G Regev Oprichter & CEO van JointerYoda is een serieel ondernemer wiens talent voor het ontwikkelen van effectieve ideeën en oplossingen heeft geresulteerd in het succesvol laten groeien van vijf bedrijven met drie succesvolle exits. Een paar jaar geleden verhuisde hij naar Silicon Valley, CA en leerde hij zichzelf vloeiend Engels spreken.

https://cdn.coingape.com/wp-content/uploads/2020/10/26144710/2020-10-26-1-min.png

V1: Tot nu toe waren beveiligingstokens de veelbesproken innovatieve disruptie in de vastgoedsector. Waarom denkt u dat dit niet voldoende is om de terugkerende problemen in deze sector uit de wereld te helpen??

Yoda: We creëerden symbolisch commercieel onroerend goed in de vroege dagen van Jointer. Na bespreking met enkele van onze adviseurs, werd het duidelijk dat tokenisatie slechts de oude manier van zakendoen in stand houdt in plaats van een nieuwe weg voorwaarts te creëren voor investeringen en syndicatie van commercieel onroerend goed.. 

Iedereen vergist zich door te denken dat tokenisatie niet de juiste oplossing is. Tokenization als een op zichzelf staand product kan niet werken voor niet-geavanceerde gebruikers, kan de industrie niet democratiseren voor niet-geaccrediteerde investeerders en kan niet werken zonder een ingebouwde liquiditeitsoplossing. Bovendien zullen tokenisaties, zonder secundaire markten, het probleem dat ze wilden oplossen niet oplossen.

Q2: Jointer heeft een unieke aanpak voorgesteld en geïmplementeerd, mogelijk gemaakt door DeFi, om langdurige problemen in de vastgoedsector op te lossen. Kunt u ons hier meer over vertellen??

Yoda: Uit ervaring hebben we gezien hoe moeilijk het was voor eigenaren van commercieel onroerend goed om eigendommen te syndiceren en ook hoe moeilijk het is om sterke eigendommen te vinden om in te investeren voor de gemiddelde persoon. Dus bij de ontwikkeling van Jointer was de aanpak om iets te bouwen dat het risico voor openbare investeerders verkleint en mensen met lucratieve eigendommen helpt om snel fondsen uit één bron te syndiceren in plaats van veel. 

Wanneer kopers van commercieel onroerend goed een onroerend goed kopen, krijgen ze het grootste deel van het geld van de geldschieter als hypotheek en de rest syndiceren ze van meerdere spelers. Jointer verandert het spel door eigenaars toe te staan ​​één cheque van de kredietverstrekker voor de hypotheek te krijgen en nog een cheque van Joitner voor de benodigde aanbetaling. Aan de andere kant laat Jointer het publiek toe om te investeren in jointer-oplossingen, waardoor een niet-gecorreleerd rendement wordt behaald met onbeperkte liquiditeit

We hebben dit opgelost door onze dagelijkse DeFi-veiling te hosten met ingebouwde speltheoretische modellering en meerdere wetten van schaarste, ontworpen op een hands-off gedecentraliseerde manier. Door dit te doen, wordt Jointer de syndicator van fondsen en kan hij CRE-investeerders één cheque aanbieden.

V3: Om dergelijke implementaties effectief te laten werken, ben ik van mening dat er een functionerende brug moet zijn tussen conventioneel onroerend goed en de markt voor digitale activa. Daarom heeft u JNTR geïntroduceerd om liquiditeit naadloos over te dragen?

Yoda: Als u momenteel een lucratief onroerend goed in commercieel onroerend goed heeft, is er geen reden voor u om de hoge kosten en risico’s te besteden om uw eigendom te symboliseren. Als het op Jointer aankomt, maken we het proces soepeler en lucratiever voor alle biljoenen dollars aan commercieel onroerend goed om naar de blockchain te migreren. JNTR wordt ook achterin ondersteund door Commercial Real Estate via een cross collateral relatie met Jointer’s effecten, JNTR / ETN en JNTR / STOCK. 

V4: Vertel ons meer over het technische karakter van JNTR, met name het muntproces, en hoe het zijn waarde behoudt via de Jointer Liquidity-economie?

Yoda: Jointer bouwde meer dan 52 slimme contracten in het token-ecosysteem en creëerde het zwaarst financieel ontworpen token in de geschiedenis van cryptocurrency. Het JNTR-token is ontworpen met anti-manipulatiecontracten op een manier die ervoor zorgt dat de nominale waarde van het token nooit afneemt. Het dagelijkse slaan voor JNTR wordt bepaald door een van de 52 slimme contracten en gebaseerd op Jointer’s veilingprestaties van gisteren.. 

V5: Wat zijn de voordelen van deelname aan Jointer Auctions, en hoe kunnen investeerders meedoen?

Yoda: Het enige dat beleggers hoeven te doen, is naar Jointer.io gaan en op ‘Investeren’ klikken. Het is een goede gelegenheid voor investeerders omdat we een token hebben gemaakt met een nominale waarde die niet kan worden gemanipuleerd en niet kan dalen. We hebben ook 90% neerwaartse bescherming ingebouwd in de veiling en alle investeerders ontvangen deze onmiddellijk. Neerwaartse bescherming is wanneer het geld van een investeerder vastzit in een slim contract dat 90% van de investering beschermt. Zodra de belegger tevreden is met de prestaties van JNTR, kan de neerwaartse bescherming worden verwijderd en kan de belegger die tokens blijven vasthouden of inzetten om meer JNTR te verdienen. 

V6: Ik las dat Jointer flexibele staking introduceerde waarbij 10% APY rechtstreeks in het JNTR / b-token werd toegekend. Hoe werkt dit?

Yoda: We wilden niet dat gebruikers hun tokens in een contract moesten sturen om beloningen te verdienen, maar we wilden ze belonen voor het in bezit hebben van een van de JNTR-bridge-tokens. Daarom ontwikkelde Jointer zich tot JNTR / b, een slim contract waarmee gebruikers 10% APY verdienen door simpelweg JNTR / b in hun portemonnee te houden. Massale adoptie moet eenvoudig zijn, niet moeilijk. 

V7: Moeten we in de nabije toekomst de opkomst van meer DeFi-aangedreven oplossingen in de vastgoedsector verwachten? Zo ja, welke andere veranderingen kan DeFi met zich meebrengen??

Yoda: De toekomst van DeFi zal volwassener zijn en we zullen beginnen te zien dat er minder anonieme personages nieuwe copy-cat-producten opduiken. Terwijl DeFi evolueert, zo bouwde Jointer met de technologische oplossingen bijvoorbeeld 52 slimme contracten bovenop het basisswapprotocol voor het Jointer Liquidity Reserve-systeem om onbeperkte liquiditeit en een nominale waarde te bieden die nooit kan dalen.

Over Yoda:

Yoda is een serieel ondernemer wiens talent voor het ontwikkelen van effectieve ideeën en oplossingen heeft geresulteerd in het succesvol laten groeien van vijf bedrijven met drie succesvolle exits. Een paar jaar geleden verhuisde hij naar Silicon Valley, CA en leerde hij zichzelf vloeiend Engels spreken. 

Naast een passie voor startups, is Yoda’s hobby het ontwerpen van diepgaande, gedecentraliseerde financiële mechanismen, waar hij opnieuw, zichzelf lesgeven en leren van andere professionals, heeft geanalyseerd en vlekkeloze tokenomische toepassingen voor het dagelijks leven heeft gemaakt… 

Yoda’s huidige startup, Jointer.io, werd onbedoeld gestart nadat hij een algoritme voor persoonlijk gebruik had gebouwd om het probleem op te lossen van hoe onmiddellijk de meest lucratieve commerciële vastgoedmogelijkheden konden worden geïdentificeerd. Dit veranderde in het creëren van Element Zero Network, dat begon met de behoefte van Jointer om zijn gebruikers een oplossing te bieden voor stabiele, gedecentraliseerde cryptocurrency-swaps en -betalingen.. 

Toen deze twee DAO’s eenmaal waren gemaakt, combineerde Yoda’s financiële engineeringsterkte beide bedrijven om een ​​echt gedecentraliseerde DeFi-syndicatieoplossing te bouwen die kan worden toegepast op talloze industrieën, waaronder verzekeringen, hypotheken, studieleningen, startups en meer..

Disclaimer De gepresenteerde inhoud kan de persoonlijke mening van de auteur bevatten en is onderhevig aan marktvoorwaarden. Doe uw marktonderzoek voordat u in cryptocurrencies investeert. De auteur of de publicatie is niet verantwoordelijk voor uw persoonlijk financieel verlies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me