Voorspellingen voor de langzame cryptomarkten

Als het gaat om de cryptocurrency-markten en hun inherente hoge volatiliteit, is het gebruikelijk om gefocust te zijn op de dagelijkse prijsschommelingen. Deze kunnen vaak zo gemakkelijk dalen als ze kunnen stijgen, wat een grote zorg kan zijn voor iedereen die alleen actief wordt in dit domein, bijvoorbeeld in de rol van iemand die in bitcoin investeert. Voor sommigen kunnen de veranderingen te veel zijn om aan te pakken.Daarom is het niet zeldzaam dat mensen de markten verlaten na slechts een paar stressvolle weken van het constant volgen van cryptoprijzen..

Deskundigen hebben echter een advies voor al diegenen die zich in deze situatie bevinden of diegenen die gewoon overwegen hun geld naar dit investeringsveld te brengen. Hoewel de gecombineerde marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies in 2017 boven de $ 100 miljard is gestegen, moeten de markten worden gezien in relatie tot hun langetermijnpad en hun traject..

In plaats daarvan lopen ze het risico te verstrikt te raken in het moment en dit kan notoir problematisch zijn voor iedereen die op lange termijn winst wil maken in deze onderneming. Het maakt niet uit of het sentiment bullish wordt of te snel bang wordt, de resultaten zijn in wezen hetzelfde: winstderving en een gespannen dynamiek die erg onaangenaam is voor de meeste beleggers.

Om deze valkuil van crypto-investeringen te vermijden, volgt hier een uitsplitsing van de potentiële toekomst van de markten, vooral nu de verwachte groeivertraging eindelijk aanbrak..

Een focus op technologie, niet op prijzen

De blockchain-technologie die de middelen voor het bestaan ​​van de cryptomarkten verschaft, is revolutionair en daarover bestaat een industriebrede consensus. Het vermogen van blockchain om gedistribueerde grootboeksystemen te ontwerpen en te gebruiken, betekent dat de controle over monetaire mechanismen voor het eerst wordt gegarandeerd door een niet-menselijke entiteit, samen met voldoende transparantie voor hetzelfde proces.

Dit is niet alleen ongelooflijk voor valuta’s, digitaal en traditioneel, maar ook voor vele andere vormen van massa-platenproductie. Met blockchain kunnen systemen die al tientallen, zo niet honderden jaren bestaan, nu worden geüpgraded en gestroomlijnd tot een niveau dat op een andere manier onbereikbaar is. Dit is de reden waarom zoveel individuen, bedrijven en zelfs nationale centrale banken omarmen blockchain-technologie met zoveel frequentie en enthousiasme.

Tegelijkertijd zijn degenen die in de cryptomarkt investeren, ongeacht of ze bitcoin of ethereum hebben gekozen als de grootste digitale valuta, een andere vorm van gebeurtenissen of zelfs ICO-ondernemingen, weinig nadruk leggen op dezelfde technologie. Hier wordt het idee van de technologie in feite samengevat door de vraag is het platform dat ze gebruiken stabiel en beveiligd tegen mogelijke aanvallen van derden. Als deze aanwezig zijn, is blockchain in feite niet relevant in zijn potentieel en capaciteit.

Er schuilt echter een groot probleem in die manier van denken en het houdt rechtstreeks verband met de manier waarop mensen op korte termijn geld verliezen. Metaforisch gesproken is het alsof je het fenomeen van een motorvoertuig observeert en gelooft dat het belangrijkste eraan de wielen zijn, omdat ze het daadwerkelijke reizen in relatie tot de weg afleggen..

Ook hier is het grote nieuws niet de huidige waarde van bitcoin, maar het feit dat deze vorm van geldmiddelen met succes in de wereld kan bestaan. In dit feit schuilt de inherente waarde van hetzelfde fenomeen en de belangrijkste reden waarom mensen erin zouden moeten investeren. Hoewel de prijzen zullen veranderen en fluctueren, zal deze pure innovatiewaarde de moderne wereld de komende decennia blijven bepalen.

Ethereum versus Bitcoin

Veel investeerders in de cryptomarkten krijgen het belang van langetermijndenken en de essentiële rol die deze technologie zal spelen, maar ze willen toch begrijpen wat er te wachten staat voor het domein. Als het op de nabije toekomst aankomt, zal een van de belangrijkste factoren zeker het ethereum-netwerk zijn.

De groei van de aantrekkingskracht van de ETH-cryptocurrency is ook heel duidelijk in 2017. Met slechts twee jaar sinds het operationeel werd, had het netwerk allebei zijn grote crisis en wist het zichzelf eruit te trekken, ook al betekende dit een splitsing in het netwerk . Nu is het langzaamaan de marktwaarde van bitcoin aan het inhalen, ook al lag het slechts zes maanden geleden mijlen en mijlen achter.

Het is niet overdreven om het de actieve mededinger voor de toppositie te noemen. Ook, zodra de huidige vertraging weer toeneemt, is er een zekerheid dat het veel geld naar ETH zal trekken, vooral nu het probleem van de blokgrootte opnieuw begint.

Potentiële verkoop

Natuurlijk zijn er volledig gegronde angsten in dezelfde cryptogemeenschap en een daarvan is het potentieel voor een grote uitverkoopperiode. Hier is het eerder genoemde schaaldebat een van de belangrijkste factoren voor de hoofden van beleggers. De kans op het forking van het netwerk verhoogt de gevoeligheid en daarmee de kans op een grote stortbeweging.

Voor veel handelaren en experts zal het meest kritieke moment waarschijnlijk begin augustus plaatsvinden. Op dat specifieke punt zou de hele markt een zeer onstabiele periode kunnen meemaken die over de hele linie een groot verlies zou kunnen veroorzaken, wat zeker de bestaande problemen in de afzonderlijke netwerken zal voeden..

Het is moeilijk in te zien hoe dit er niet toe zou leiden dat handelaren schrikken en bereid zijn om veel van hun activa te dumpen en op deze manier hun verliezen te minimaliseren. Het effect van dit soort beslissingen zou door het hele cryptodomein rimpelen en de meeste, zo niet alle digitale valuta’s met een groot percentage omlaag brengen.

Redenen om hoopvol te zijn

Natuurlijk is de toestand van digitale valuta verre van problematisch, zelfs niet op korte termijn. Nu de volledige legale legitimiteit eindelijk begint te worden bereikt in plaatsen als Japan en met China dat zijn beurzen deblokkeert, is het bedrijf booming op het gebied van cryptovaluta..

Hoewel de zomer zeker een aantal soorten instabiliteit met zich meebrengt voor bitcoin, die door miljoenen wordt gebruikt voor alles van online BTC-gokken voor blockchain-experimenten, zal de trend van crypto-opkomst niet stoppen. Dit is de reden waarom de perceptie van het langetermijnbeeld de dominante mentaliteit zal zijn voor iedereen die het binnen dit veld gaat halen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me