China’s interesse is gecentreerd rond Bitcoin, signaleert de volgende bullrun

advertentie Phemex

In de afgelopen week heeft Bitcoin ongeveer $ 10.700 niveaus geconsolideerd. Interessant is dat ‘s werelds grootste cryptocurrency zijn positie veerkrachtig heeft behouden ondanks negatief nieuws, zoals de CFTC-kosten van BitMEX, wat leidde tot een erosie van 32.000 BTC van de beurs..

Er is echter een piek in het aantal nieuwe deelnemers dat naar Bitcoin komt, duidelijk aangegeven door een piek in nieuwe Bitcoin-adressen. We zien doorgaans elke dag 5-10K nieuwe Bitcoin-adressen. Vorige week was er echter een interessante uitbraak met een nieuw BTC-adres dat boven de 22k schoot. Welnu, als dit iets moet aangeven, is Bitcoin misschien bezig met het opzetten van het podium voor zijn volgende bullrun.

Bitcoin-adressen-grafiek-GlassnodeBron: Glassnode

Hoewel dit zeker een interessante ontwikkeling is voor de Bitcoin-gemeenschap, is er meer aan de hand dan op het eerste gezicht lijkt. Een interessant analyse gepresenteerd door Cole Garner suggereert dat al deze Bitcoin-adressen afkomstig zijn uit CHINA. Ja, er lijkt een gezond aankoopvolume uit China te komen dat vorige week de BTC-prijs ondersteunde ondanks niet zo positief nieuws op de markt.

Je vraagt ​​je misschien af ​​dat China crypto al lange tijd heeft verboden en waarom deze stap plotseling? In feite suggereren de recente acties van de Chinese regeringen dat er een gecoördineerde inspanning en marketingcampagne is om de gedachten van Chinese investeerders over crypto te prikkelen. Dit betekent dat de Chinese regering op zoek is naar de volgende bull-run.

Hmm, dit is een interessante propagandasfeer van CCP’s officiële mediakanalen als 参考 消息, Xinhua en CCTV2

de kop “cryptoasset is de best presterende asset YTD” was te zien op alle wegen, in de krant, online media en op tv

Het is zeldzaam voor zo’n gecoördineerde inspanning pic.twitter.com/2g6VDsV5SE

– Dovey 以德服人 Wan &# 129680;&# 129430; (@DoveyWan) 25 september 2020

China’s verborgen interesse in Bitcoin

Het is een bekend feit dat China de thuisbasis is van enkele van de grootste Bitcoin-mijnactiviteiten ter wereld. Omdat het Bitcoin-mijnbouw controleert, heeft het ook de grootste BTC dan enig ander land ter wereld. De heer Garner merkt op dat het Chinese leiderschap elk verhaal zal promoten dat zo goed mogelijk aansluit bij hun belangen.

We weten ook dat China kijkt naar slechts één grote kans die het tot de wereldwijde economische leider van de VS kan maken. Dus als Bitcoin het kan helpen om de positie van economische macht te krijgen, waarom niet? Bovendien neigen wereldwijde financiële instellingen naar Bitcoin met onzekere economische vooruitzichten. Daarom zal China niet bereid zijn de plaats te verliezen waar het een sterke positie heeft.

Trouwens, Garner schrijft de laatste stijging van Tether’s USD-afdrukken ook toe aan de Chinese marketingcampagne.

10 / De recente explosie in #Tether afdrukken zou een belangrijke voorloper kunnen zijn geweest van de Chinese marketingcampagne.

China domineert $ USDT volume wereldwijd – en #Tether domineert hun fiat onramp liquiditeit. pic.twitter.com/wPoCl7z2qZ

– Cole Garner (@ColeGarnerBTC) 5 oktober 2020

Garner vermoedt dus dat de laatste interesse van China in de detailhandel Bitcoin heeft geholpen om het bearish nieuws van vorige week vast te houden. Hoewel kopers in de detailhandel niet de marktverhuizers zijn, bieden ze duidelijke signalen van grote bewegingen in de bullmarkt.

Bitcoin bereikt in 2020 een marktkapitalisatie van $ 1 biljoen

BTC-prijsvoorspelling is niets nieuws op de markt. Er is echter een groeiend koor onder analisten voor de volgende bull-run van Bitcoin. Blockstream-analist Adam Back zei onlangs dat Bitcoin in de komende twee jaar in 2020 $ 1 biljoen zal bereiken. Met de huidige marktkapitalisatie van ongeveer $ 200 miljard, zal de BTC-prijs vanaf hier ergens rond de $ 50.000 vervijfvoudigen..

Conservatief. ik zou zeggen #bitcoin ziet waarschijnlijk een marktkapitalisatie van $ 1 biljoen binnen 2 jaar, waarschijnlijk eerder. $ 1 biljoen is ongeveer BTC $ 50k. https://t.co/LJeq53DXgM

– Adam Back (@ adam3us) 5 oktober 2020

Bloomberg’s nieuwste cryptovooruitzichten verslag doen van suggereert ook dat de prijs van Bitcoin de komende jaren de grens van $ 100.000 zal bereiken, d.w.z. $ 2 biljoen aan marktkapitalisatie. Bloomberg Intelligence-analist Mike McGlone zei:

“Als we uitgaan van een normale rijping, zou rond 2025 ongeveer het dubbele tijdsbestek van $ 1.000 tot $ 10.000 komen, waarna Bitcoin mogelijk nog een nul zou toevoegen.”

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me