Cardano (ADA), Tezos (XTZ), EOS May Pump seperti Small Cap Altcoins: Penganalisis

iklan Phemex

Dilihat dari tindakan harga, altcoin topi kecil berada pada posisi yang baik untuk memperoleh keuntungan berbanding USD, dan pam 10-15% mungkin ada di atas meja.

Altcoin topi besar lain termasuk Cardano (ADA), Tezos (XTZ), dan EOS juga boleh mencatat keuntungan yang lumayan berbanding dolar AS.

Walaupun terdapat petunjuk kenaikan harga terhadap Ripple (XRP), prestasinya berbanding BTC suram dan menurun.

Ini adalah analisis seorang penganalisis crypto yang menggunakan Twitter untuk menyatakan dua sennya.

Kes Altcoins Cap Kecil

Penerimaan tersebut telah menghasilkan perbincangan dari masyarakat dan beberapa peniaga yakin akan penilaiannya.

Banyak Binance alts mempunyai MA yang cantik pada carta 4h.

Saya menjangkakan banyak pam 10-15% pada penutup kecil dalam masa 12 jam.

Adapun topi yang lebih besar $ ADA dan $ XTZ sejauh ini adalah yang terbaik.$ EOS juga tetapi perlu melantun di sini.$ XRP kelihatan baik pada pasangan USD tetapi buruk pada pasangan BTC.

– Crypto Krillin ॐ (@LSDinmycoffee) 20 Januari 2020

Altcoin cap kecil dicirikan oleh permodalan pasaran yang rendah berbanding USD dan BTC, rapuh dan juga tidak stabil kerana mudah tunai yang rendah.

Duit syiling ini kebanyakannya digandingkan dengan BTC, USDT, dan ETH. Hanya sebilangan kecil sahaja yang berpasangan secara langsung dengan dolar AS. Sebahagian daripadanya termasuk ADX, MATIC, dan TOMO. Tetapi senarai itu panjang dan merangkumi projek yang menjanjikan.

Saya terkoyak $ TOMO: carta BTC kelihatan baik (melambung dari sokongan, merangkak perlahan tetapi pasti stabil semasa pembuangan BTC), tetapi carta USD kelihatan seperti sia-sia (memecahkan sokongan $ 0.465-ish, ditolak dari itu sebagai rintangan? tembok beli yang besar kini menjadi dinding jual yang besar)

– PermaREKT (@PermaRekt) 20 Januari 2020

Sementara itu, altcoin cap besar menikmati kecairan yang mendalam dan pergerakan tajam terhadap BTC atau USD sering menjadi sumber perbincangan. EOS, ADA, dan ETH adalah contoh.

Altcoins tidak menentu dan kebanyakannya Illiquid

Notis ini adalah positif positif bagi komuniti altcoin dan mungkin juga menghidupkan kembali perbincangan musim altcoin. Ketika itulah harga altcoin meluas, seterusnya meningkatkan bahagian pasaran mereka.

Walaupun menyedari risiko yang berkaitan dengan topi kecil, yang kebanyakannya hancur pada musim sejuk crypto 2018 yang merosakkan, kemasukan tepat pada masanya dapat menghasilkan ROI yang unggul memandangkan kecairannya rendah.

Oleh kerana mereka berkorelasi positif dengan BTC, pam kecil di bekas sering menyebabkan lonjakan altcoin 5-10X, tingkah laku yang disahkan dengan baik.

Penganalisis menggunakan ADX, tanda untuk AdEx, platform pengiklanan.

MATIKAN menonjol

Sementara itu, MATIC juga kelihatan menjanjikan. Seperti yang dilaporkan oleh CoinGape, pertukaran cryptocurrency AS, Coinbase mengatakan ia akan menyokong token dalam perkhidmatan jagaan mereka.

Dengan bangga mengumumkan bahawa Matic telah disenaraikan di @CoinbaseCustody?

Kami menyertai kumpulan aset elit di Coinbase Custody bersama aset Top20 MCap-LINK, XTZ, XLM dll.

Penjagaan Coinbase menawarkan penyelesaian bertaraf institusi untuk pelabur besar menyimpan aset digital mereka dengan selamat https://t.co/psl24an9Wy pic.twitter.com/hsO2F0WoU8

– Matic (@maticnetwork) 17 Januari 2020

Melalui Coinbase Custody, pengguna akan mendeposit dan mengeluarkan MATIC, IEO Binance pertama. Mereka juga mengumumkan kerjasama mereka dengan WhiteBit, pertukaran crypto-ke-fiat, dalam langkah yang akan meningkatkan kecairannya.

Walaupun prestasi token berada di bawah purata dan meningkat 5% dalam 7 hari terakhir, pembangun merancang untuk melancarkannya Mainnet Beta pada Q1 2020. Kemudian, penentuan taraf mungkin dilakukan.

$ MATIK pemegang dapat menyerahkan token mereka kepada https://t.co/JxhCaRmQ93 untuk bertaruh.

Kami juga akan melakukan penjangkauan untuk menyebarkan kesedaran mengenai program taruhan Matic.

Banyak lagi pemain industri peringkat 1 akan bergabung dengan rangkaian Pengesah desentralisasi yang berkembang.

– Matic (@maticnetwork) 16 Januari 2020

EOS dan ADA, Keuntungan Dua Digit

Duit syiling sebagai ADA dan EOS juga didorong oleh pelbagai berita tetapi masing-masing meningkat 15% dan 14%.

Dalam satu kebelakangan ini AMA, Charles Hoskinson mengatakan IOHK, pasukan pengembangan Cardano, akan mengemas kini Haskell Wallet minggu ini.

Sementara itu, Blok Satu, penerbit platform EOSIO, kata dapp media sosialnya yang dinanti-nantikan, Voice, akan dilancarkan di rangkaian peribadi.

Untuk mengikuti kemas kini DeFi dalam masa nyata, lihat suapan berita DeFi kami Di sini.

PerdanaXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me